алеле.........има и тенис маса.............................това вече е върхът! много е хубавоо!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Национална среща на Алфа 155 - дискусия
Collapse
X
-
Хех, мястото наистина е добро, но нека първо видим дали е свободно за тези дати, и после ще уточним всичко. Засега датите за националната среща са 25 и 26 Юли 2009 год - чакаме само потвърждение за мястото.Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:42.
Comment
-
мене също ме пишете 2 броя смисъл двойна стая ( с WC ) и давам заявка и аз за стикер на ник наметоа другия стикер готин изглежда въпроса ми е само с какви размери е ?? еми айде аз отивам да стягам багажа
.......
Comment
-
Утре ще знаем дали ще можем да ползваме тази хижа, но наистина трябват някакви конкретни бройки - до тук според заявилите участие, сме 22 души. Към тях слагам поне още 10, които може да дойдат но още не са потвърдили или решили - така че 35-40 е според мен добра цифра, за да не оставим някого да спи в коридора
Стикера вече е уточнен - размера е 15х10см, и изглежда както го виждате в по-предния ми пост (даже е залепен на стъклото на кола). Моля ви всеки, който иска стикер с ника си, да пише на колегата ALF, за да може той да обобщи списъка, да ги изработи, и да ми ги остави на път към моренцето. Пък ще трябва много да го черпим после !!!
След малко ще ви бъде предложен и друг вариант на стикер за срещата (от колегата Grim), моля ви да го огледате, и да решим кой ще е официалния. Това е за сега, лека вечер на всички !Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:43.
Comment
-
Ще се включа и аз. Утре ще мина през бачкането да си направя 25 и 26-ти неприкосновени дати.
За стикери:
1) 2 с ника (държа да са изписани точно така: TRENDi);
2) 1 стикер за срещата.
За спане(предложението от 1239) ми е достатъчно едно легло, но нямам нищо против да се шира с още 1 бр. колега, колежкав апартамент. Та, на ЛС някой, ако иска да си разделим апартамент да ми драсне, за да заплюя един бр.
.... Направо 1 -ния апартамент за мен.
П.С. Естествено, че ако има семейни колеги(или производни - лудо влюбени, чифт и повече еднополови любовници), които го предпочитат ще им бъде отстъпен.
И си пожелавам, съединителя на совалката да не ме предаде до тогава или по време на мероприятието.
ЕДИТ. Е, как не ви беше срам и с 2-ри стикер да ме вкарвате в размисли. Харесват ми и 2-та варианта(много и по равно) и ми е все едно кой ще е избрания, но сега ще има 2-3 страници отклоняване на вниманието по стикерите.
Last edited by TRENDi; d.m.y г., 21:37.75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment
-
-
Айде сега и аз да се включа за сефте в темата:
Макар че много ме е налегнала кризата мисля да дойда така че 2 места за двама разнополови ако може на 1-вия етаж(криза) + 1 стикер на сбирката. Благодаря на колегата Alfa User за ЛС-то. Само ще помоля някой колега да качи линк от maps.bg да видя къде точно трябва да отида. Малко ще ми е неудобно че почти никой не познавам с малки изключения но се надявам да си изкарам добре
.
ПП: Сега се сетих ако има колеги с които можем да се водим ще е супер(от Троян съм)92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
@ TRENDi - welcome в групата, много се радваме че ще дойдешЗа стаите предлагам да изчакаме да видим как точно ще е на разположение хижата, и тогава ще се разпределяме.
@ DJ - ще направим организация за събиране на групите на отделни точки от маршрута - за да можем в крайна сметка да направим една внушителна колона, и да пристигнем всички заедно (или поне се надяваме да може да стане така). Така че минаваш през Беклемето, колега, през Карлово, и ще те чакаме в Пловдив, или може да се съберете с колегата 1239 в с. Труд - нататък ще е лесноКато дойде момента, ще има подробен план и телефони за връзка.
А да си призная честно, то и ние май не се знаем всички, освен задочно по форума и по Италфестовете, така че не се притеснявай за това - всички са готини!
@ Furious 155 - стикера е на бял фон, заради цветовете - бяло, зелено и червено - флаговете на България и Италия. По принцип стикера е на прозрачно фолио за лепене от вътрешната страна, но мисля че без бялото няма да се виждат детайлите на фона на по-тъмната вътрешност на колата. Не знам, Андрей ако има желание може да пробва как ще стои и прозрачния вариант, и да сподели - иначе белия го видяхте по-горе.Last edited by Alfa User; d.m.y г., 00:43.
Comment
-
значи за стикерите с ник-неймс понеже веднъж вече съм правил на някои колеги т.е. пътеката е утъпкана - стикера е от рязано бяло каст(автомобилно - с по-голяма устойчивост) фолио за лепене отвън на стъклото (изкарва минимум 3г преди да почне да се отлепва). размера е - височината на буквите е 4-5см дължина - според ника. за другия стикер тия дни ще е натоварено и вероятно няма да мога да отделя внимание но примерно събота/неделя ще пусна пробичка и ще сложа снимки. пак казвам който иска стикер с ника да ми праща лс другите са си задължителни. аз съм на линия до 14 така че който се записал записал. на 13 да кажем ще сложа списък с поръчалите.
'93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
'98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB
Comment
-
И аз заявявам участие, засега без преспиване.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Значи вече имам окончателен отговор - засега има свободни места, но към края на юли очакват и групи за повече дни, но казаха че всичко което е свободно ще го имат впредвид за нас. Затова че трябва в най-скоро да кажем възможно най-сигурно кой какво точно иска и да измислим вариант за капаро и вечеря.
А...гледам че има и желаещи по един човек, казаха ми ако има възможност за някои комбинации ще е най добре
Comment
Comment